perjantai 5. elokuuta 2011

Tiedotustilaisuus 7.8.2011 ViiniMarjassa

Komperon viemäri- ja laajakaistahanke on edennyt toteuttamisvaiheeseen. Hankkeesta pidetään tiedotustilaisuus ViiniMarjassa, Siikoniementie 35, sunnuntaina 7.8. klo 18:30.

Hankkeen rahoituspäätökset varmistuivat 25.5.2011, jonka jälkeen osuuskunnan hallitus pyysi tarjouksia hankkeessa tarvittavilta urakoitsijoilta. Saatujen tarjousten perusteella hallituksen valitsemat henkilöt ovat neuvotelleet urakoitsijoiden kanssa hankkeen toteuttamisesta. Neuvotteluiden perusteella hallitus on tullut siihen tulokseen, että hanke pystytään toteuttamaan osuuskunnan tiedotuksessa käytetyillä hinnoilla ja aikataululla.Hankkeen rakentamisessa tarvittavat urakoitsijat valitaan heti kun kaikki loput pyydetyt lisäselvitykset on saatu ja käsitelty. Rakennustyöt aloitetaan heti kun sopimukset ja lupaprosessit ovat valmiit.

Viemäriin ja laajakaistaan kannattaa liittyä nyt! Viemäriin liittymismaksu on 6900 euroa ja laajakaistaan liittymismaksu 850 euroa. Hankkeelle on saatu rahoitusta EU:sta, Suomen valtiolta ja Liperin kunnasta, mikä näkyy suoraan liittymiskustannuksissa. Jälkiliittyjien kustannukset kohoavat arviolta kaksinkertaisiksi edellä esitetystä.

Tiedotustilaisuus on kaikille avoin, tervetuloa!

Lisätietoja:
Ari Hyttinen 040-5579525 tai Tapio Mustonen 040-5432398

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.