torstai 2. lokakuuta 2014

Digiboksit vaihdetaan Elisa Viihteen laitteisiin

Elisa Viihde -palvelu korvaa Telekarelia Viihde- ja Laajakaista TV -palvelun lokakuun loppuun mennessä. Elisa on aloittanut uusien digiboksien postittamisen ja jakaa alla olevan tiedotteen niihin Komperon vesiosuuskunnan talouksiin, joilla on ollut käytössä Telekarelian Laajakaista TV.

Telekarelia on sulautunut Elisaan ja haluamme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin ja kilpailukykyisemmin. Jatkamme tuotevalikoimamme yhtenäistämistä varmistaaksemme jatkossakin asiakkaillemme aina uusimmat, innovatiiviset palvelut.

Vaihdamme nykyisen Telekarelia Viihde -palvelun tilalle automaattisesti Elisa Viihde -palvelun lokakuun loppuun mennessä. Elisa Viihde -sopimuksesi on voimassa nykyisen Telekarelia Viihde -sopimuksen mukaisesti ja palvelun hinta ja laskuttaja säilyttävät ennallaan. Kuukausihinta ei sisällä laajakaistaliittymän kk-maksua.

Elisa Viihde -palvelua varten saat uuden digiboksin, jonka toimitamme sinulle maksutta postitse. Muistathan hakea laitteen postista, kun saat tiedon siitä. Voit ottaa Elisa Viihde -palvelun käyttöösi heti noudettuasi uuden digiboksin ja kytkettyäsi sen päälle. Vanhan digiboksin voit pitää, mutta sillä Elisan palvelu ei enää toimi. Huom. Elisa Viihde -palvelussa Telekarelia Viihteen vanhan tallennukset eivät toimi, samoin lisäviihdepalvelu päättyy.

Saat Elisa Viihde -palvelun tunnukset ja PIN-koodit erikseen lähettävässä tilausvahvistuksessa. Elisa Viihteen web-käyttöliittymän löydät osoitteesta www.elisaviihde.fi.

Lisätietoja
Tarvittaessa saat lisätietoja Telekarelia Viihteen poistumisesta ja korvaavasta Elisa Viihde -palvelusta asiakaspalvelustamme numerosta 01019 0240 (mpm/pvm), avoinna ma-pe 8-19, la 10-16.30. Muutoksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus irtisanoa sopimuksesi heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.